Tabou kapsalon en jazzwinkel

In: Winkels

8 mrt 2011

In de categorie ‘dit kom je niet overal tegen’: Tabou, een kapsalon en platenzaak in één! Gevestigd aan de Oude Gracht waan je je, als je het pand binnenstapt, eerst in een gewone platenzaak, waar je in dit geval voornamelijk jazz-, soul-, blues- en funkplaten vindt. Maar loop je door naar achteren, dan ben je in een kapsalon waar je je haar kan laten knippen, wassen en kleuren, terwijl je relaxed naar lekkere jazzmuziek luistert en een cappuccino drinkt. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom.

Je vindt Tabou dus aan de Oude Gracht, naast Tivoli en is het beste lopend te bereiken. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15-20 minuten lopen.
Website: http://www.tabouhaarenjazz.nl

Adres: Oudegracht 211
3511 NH Utrecht
Telefoon kapsalon: 030 2304501
Telefoon Jazzwinkel:  030 2343456

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]