Kunstwinkel Catch Projecten

In: Winkels

4 mrt 2011

Bij Catch Projecten in de Domstraat in het centrum van Utrecht, kun je terecht voor een uitgebreide collectie posters, kaarten, lijsten, ophangsystemen en kunst. Preciezer gezegd, Catch Projecten biedt duizenden verschillende prenten, zeefdrukken, fotografieposters, post- en wenskaarten en filmproducten. Tevens biedt Catch een lijstenmakerservice en kunstuitleen (ook aan bedrijven). Leuk weetje: Catch Projecten is de exclusieve uitgever van het staatsieportret van koningin Beatrix, zoals dat onder andere in rechtszalen en stadhuizen hangt. En Catch is bij uitstek geschikt voor de aankoop van schilderijen, posters en kaarten van de stad Utrecht.

Catch Projecten is vanaf het Centraal Station per bus bereiken met lijn 2, halte Janskerkhof of Domplein. Ook lopend is Catch te bereiken vanaf het station, in ongeveer 10 minuten lopen. Verder bevindt Catch zich dichtbij de Domtoren, Neude en de Oude Gracht. Voor een actueel overzicht van de openingstijden, collecties en de mogelijkheden omtrent kunstuitleen, zie de website:

http://www.catchprojecten.nl

Adres: Domstraat 11-15
3512 JA Utrecht
Telefoon: 030 2311277

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]