Sandton Malie Hotel

In: Overnachtingen

12 aug 2011

Het Sandton Malie Hotel Utrecht is gevestigd in een 19eeeuws pand net buiten het centrum van de stad. De buurt is lommerrijk met de statige Maliebaan voor de deur en een stadstuin met terras aan de achterzijde van het hotel. Een ideale combinatie dus van rust en ruimte enerzijds en anderzijds het levendige centrum van Utrecht met onder meer het Spoorwegmuseum, Domkerk en Rietveld Schröderhuis niet ver weg.

Sandton Malie Hotel beschikt over 45 kamers, allen voorzien van telefoon, televisie, kluis, wekservice, airconditioning en badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Tevens beschikken alle kamers over gratis wifi-internet. Sommige kamers hebben een balkon.

Andere faciliteiten waar het Sandton Malie Hotel over beschikt zijn een ruime lounge en bar, ontbijtrestaurant, lift, fietsverhuur en een kleine vergaderruimte voor maximaal 8 personen. Er zijn verschillende zakelijke arrangementen te boeken. Het gehele hotel is rookvrij en parkeren is tegen betaling.

Voor meer informatie, zie de website: www.sandton.eu/utrecht
Of boek direct een kamer op: http://nl.hotels.com/ho205539/sandton-malie-hotel-utrecht-nederland/#description

Adres: Maliestraat 2
3581 SL Utrecht
Telefoon: 030 2316424
Fax: 030 2340661
E-mail: utrecht@sandton.eu

Het Sandton Malie Hotel is per openbaar vervoer te bereiken door vanaf Utrecht Centraal Station buslijn 4, 10 of 11 te nemen en uit te stappen bij halte ‘Oorsprongpark’. Dan is het nog een paar minuten lopen.

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]