NH Hotels Jaarbeursplein & Centre Utrecht

In: Overnachtingen

11 mrt 2011

Met hotels in meer dan twintig landen wereldwijd is hotelketen NH Hotels met twee vestigingen vertegenwoordigd in Utrecht.

NH Centre Utrecht is een driesterrenhotel, gevestigd in een pand stammend uit 1870. Er zijn 47 kamers, waarvan er sommige uitzicht hebben op het Janskerkhof. Kamers zijn beschikbaar vanaf 135 euro per nacht en in drie varianten: standaardkamers hebben onder andere een flatscreen met kabel-tv, kluis, koelkast; superior kamers hebben daarbij opgeteld airconditioning, strijkijzer en strijkplank en badkuip op de badkamer; de suites hebben nog meer moderne gemakken en bovendien het mooiste uitzicht. In alle kamers is er WiFi.

In het pand bevinden zich ook twee restaurants, waar ook niet-gasten welkom zijn. Café-restaurant Broers is meer een bistro en restaurant Luden is meer een brasserie en restaurant. Bij de receptie zijn fietsen te huren en kun je tips krijgen over de omgeving. Ook heeft het hotel externe parkeermogelijkheden. NH Centre Utrecht is makkelijk en snel te bereiken vanaf het Centraal Station: diverse stads- en regionale buslijnen stoppen vlak voor de deur op halte ‘Janskerkhof’. Verder liggen op loopafstand van het hotel de Dom, Neude, de Oude Gracht, verschillende parken en (iets verder weg) de bekende musea.

NH Jaarbeursplein bevindt zich aan de zogeheten Jaarbeurszijde van het Centraal Station, op ongeveer 5 minuten lopen. Het hotel bevat 276 kamers, verdeeld over 21 verdiepingen. Dus met een beetje mazzel heb je een mooi uitzicht over Utrecht. De kamers zijn iets luxer dan in het NH Centre Utrecht hotel, maar wel vanaf een lagere prijs beschikbaar, namelijk vanaf 89 euro. Dit tarief geldt voor de juniorsuite, die ongeveer overeenkomt met de standaardkamers in het NH Centre Utrecht hotel.

In het NH Jaarbeursplein hotel bevinden zich ook acht volledig uitgeruste vergaderruimtes en 23 directieruimtes. Medewerkers van het hotel kunnen je helpen met audio-visuele apparatuur. Deze ruimtes zijn gesitueerd op de bovenste verdiepingen van het hotel, wat een mooi uitzicht betekent. Op de begane grond van het hotel vind je het moderne restaurant El Rincon, dat Nederlandse en internationale gerechten serveert. Ook vind je er tapasbar La Esquina. Dichtbij het hotel zijn de Jaarbeurs, het Beatrixtheater en, zoals gezegd, het Centraal Station.

Voor meer informatie en foto’s over de kamers evenals prijzen en beschikbaarheid van de kamers, verwijzen we je door naar de websites van de hotels:
NH Jaarbeurshotel
NH Centre Utrecht

Adres NH Jaarbeurshotel:
Jaarbeursplein 24
3521AR Utrecht
Telefoon: 030 2977977

Adres NH Centre Utrecht:
Janskerkhof 10
3512 BL Utrecht
Telefoon: 030 2313169

 

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]