Grand Hotel Karel van Utrecht

In: Overnachtingen

28 jul 2011

Grand Hotel Karel van Utrecht is naar eigen zeggen het eerst vijfsterrenhotel van Utrecht en bevindt zich in de pittoreske binnenstad, niet ver van het Centraal Station en de Domtoren. Enkele kernwoorden waarmee Grand Hotel Karel van Utrecht zichzelf omschrijft zijn ongedwongen, stijlvol, servicegericht, verrassend en goed georganiseerd.

Het Grand Hotel Karel van Utrecht beschikt over meer dan 70 luxe kamers, verdeeld over 2 vleugels. In de Napoleontische vleugel bevinden zich 39 Superiorkamers en 5 Empiresuites. De Superiorkamers zijn 30 – 42 vierkante meter groot en voorzien van alle moderne gemakken waaronder gratis adsl-internet. De Empiresuites zijn romantisch ingericht en nog wat groter dan de Superiorkamers, namelijk 38,5 – 51 vierkante meter. Goed geschikt voor bijvoorbeeld een huwelijksnacht.

In de Romeinse vleugel bevinden zich nog eens 30 kamers, genaamd de Executive kamers (26 – 29 vierkante meter), Deluxe kamers (29 – 37 vierkante meter) en Executive Suites (52,5 – 64 vierkante meter), allen voorzien van gratis adsl-internet en een Romeinse sfeer die helemaal past binnen de Romeinse historie van de stad Utrecht. Een van de kamers is aangepast voor rolstoelgebruikers.

Verder beschikt Grand Hotel Karel van Utrecht over een beautycenter voor mannen en vrouwen, waar je bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen, massages, manicures en waxings kunt ondergaan. De prijzen hiervoor zijn niet inclusief. Daarnaast beschikt Grand Hotel Karel van Utrechtover een welness center met onder andere solarium, zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte. Badkleding verplicht.

Ook het innerlijk wordt niet vergeten in Grand Hotel Karel van Utrecht. Zo is er Brasserie Goeie Luisa, met een van de oudste (klooster)keukens van Nederland. En er is Grand Restaurant Karel V, waar je culinair kunt genieten van verfijnde gerechten en wijnen. Tot slot is er Caves Caroli, een Middeleeuwse barkelder.

Voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten kun je ook goed terecht bij Grand Hotel Karel van Utrecht. Kies uit een van de 13(!) zalen voor je presentatie, vergadering, receptie of huwelijksjubileum. De zalen beschikken allen over audiovisuele apparatuur en gratis internet. Uiteraard is het huren van een zaal ook te combineren met een overnachting in het hotel.

Voor meer informatie en reserveren, kijk op de website: http://www.karelv.nl
Of boek direct op: http://nl.hotels.com/ho318843/grand-hotel-karel-v-utrecht-utrecht-nederland/

Grand Hotel Karel van Utrecht
adres: Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
Telefoon: 030 2337555

Grand Hotel Karel van Utrecht is vanaf het Centraal Station in ongeveer 5 minuten lopend te bereiken. Kijk voor de route op onderstaande kaart.

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]