Beurshotel Utrecht

In: Overnachtingen

3 mrt 2011

Bezoek je een beurs of conventie in de Jaarbeurs, of een musical in het Beatrix Theater? En wil je vlakbij, maar betaalbaar overnachten in een hotel? Dan is het Beurshotel wellicht een optie. Dit eenvoudige tweesterren hotel ligt op een steenworp afstand van zowel de Jaarbeurs en het Beatrix Theater, als het Centraal Station. Elke kamer beschikt over een televisie, koelkast, internetaansluiting, comfortabele bedden en een badmaker met douche en toilet.

Het Beurshotel beschikt over 6 eenpersoonskamers, 14 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 2 familiekamers. Prijzen liggen tussen de 82 en 149 euro per persoon per nacht. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt. Ook bestaat de mogelijkheid arrangementen te boeken, zoals een musicalarrangement en een fietarrangement.

Het hotel is op loopafstand bereikbaar vanaf het Centraal Station, aan de Jaarbeurszijde. Meer informatie kun je vinden op de website, waar je ook kamers kunt reserveren.

http://www.beurshotel.nl

Adres: Balijelaan 1
3521 GJ Utrecht
Telefoon: 030-2941420
E-mail: info@beurshotel.nl

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]