Restaurant/Bar San Siro

In: Eten en drinken

10 okt 2011

Ben je op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurantje of barretje met terras in het centrum van Utrecht, maar wil je niet in de drukte van bijvoorbeelde Neude of de Oude Gracht zitten? Ga dan eens kijken bij restaurant/bar San Siro. San Siro bevindt zich aan de rand van het Stadhuisplein, op een steenworp afstand van onder andere de Oude Gracht, Neude, Winkel van Sinkel en de Dom. Maar toch zit je hier een stuk rustiger, zeker in de zomer.

San Siro profileert zich, zoals aan de naam wel te zien is, als een Italiaans/mediterraans restaurant en bar. Je kan er terecht voor een drankje, lunch of diner. Op de menukaart staan onder andere bruschetta’s, kazen, maaltijdsalades, diverse soorten vis en vlees, koffie, wijnen, likeuren et cetera.

Het is ook mogelijk om bij San Siro een ruimte te reserveren voor bijvoorbeeld een borrel, feest of vergadering. Er is ruimte op de bovenverdieping voor maximaal 100 personen, er bevindt zich een aparte bar en je hebt uitzicht op de Dom. Reserveren kun je gemakkelijk zelf doen via de website.

Voor reservaties en meer informatie over openingstijden, prijzen en de menukaart, zie de website: http://www.sansiro.nl

Adres: Oudkerkhof 9
3512 GH Utrecht
Telefoon: 030 232 1683
E-mail: info@sansiro.nl

Restaurant/bar San Siro is met het openbaar vervoer te bereiken door vanaf Utrecht Centraal Station bijvoorbeeld buslijn 2 of 11 te nemen. Je kan dan uitstappen bij halte ‘Neude’, vanaf daar is het nog een paar minuten lopen (zie onderstaand kaartje) of met lijn 2 kun je uitstappen bij de halte ‘Domplein’.

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]