Restaurant Asia de Cuba

In: Eten en drinken

18 okt 2011

Asia de Cuba is een all-you-can-eat tapasrestaurant in het centrum van Utrecht, met gerechten van over de hele wereld. Dit trendy ingerichte restaurant bevindt zich pal naast de Dom en biedt voor een vaste prijs de mogelijkheid om in kleine porties allerlei gerechten te proberen.

Tapas is toch Spaans, denk je misschien? Dat klopt, van origine is het Spaans en is het een verzamelnaam voor allerlei aperitiefhapjes gebruikt, hoewel tapas ook steeds vaker als hoofdmaaltijd gezien wordt. Restaurant Asia de Cuba heeft dit versterkt door niet alleen traditionele Spaanse gerechten te serveren, maar ook hapjes uit andere delen van de wereld, zoals Azië en Zuid-Amerika.

Hoe werkt het? Zoals gezegd betaal je een vast bedrag, waarvoor je zoveel kunt eten als je op kan. Je krijgt aan je tafel een menukaartje en een pen. Op dit menukaart staan achter alle gerechten drie kolommen die ‘rondes’ voorstellen. Per ronde mag je maximaal vier gerechten van de menukaart kiezen. Heb je deze allemaal opgegeten, dan mag je de tweede ronde op je kaart invullen. Als je na de derde ronde nog niet vol zit krijg je een nieuw formulier. Maar je mag dus altijd maar vier gerechten per ronde aankruisen (meer past er ook niet op tafel). Voorwaarde is wel dat je van die ronde ook al je gerechten opeet. Doe je dit niet, dan wordt het gerecht/de gerechten die je niet hebt opgegeten apart in rekening gebracht. Kruis dus niet teveel aan als je al bijna vol zit. Drankjes zijn niet inbegrepen bij de all-you-can-eat prijs.

Als de spelregels duidelijk zijn (deze worden ook nog eens uitgelegd door de serveerster), kun je gaan kiezen ui de verschillende gerechten. Een greep uit de menukaart: patatas bravas, tortilla’s met guacamoledip, quiche met spinazie en feta, couscoussalade, lauwwarme muffin met kaas en pompoen, carpaccio met truffelmayonaise, meloensoep met rauwe ham, kip yakitori, gemarineerde zalm in sinaasappel met creme fraiche, calamaris en garnalenkroketjes. Behalve deze lekkernijen staat er nog veel meer op de menukaart, waaronder ook nog verschillende soorten koffie en ijs. Online reserveren kan op de onderstaande website.

Voor meer informatie, zie de website: http://www.restaurantasiadecuba.com

Adres: Domplein 8
3512 JC Utrecht
Telefoon: 030 2315866
E-mail: info@restaurantasiadecuba.com

Restaurant Asia de Cuba is per openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal het beste te bereiken per buslijn 2. Uitstappen bij halte ‘Domplein’. Vanaf Utrecht Centraal is het 10-15 minuten lopen tot het Domplein.

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]