Quignon

In: Eten en drinken|Uitgaan

11 feb 2011

Quignon is een hip grand café aan de Oude Gracht middenin het centrum van Utrecht*. De menu- en drankkaart zijn goed gevuld en het eten is van goede kwaliteit. Vegetariërs kunnen hier ook uitstekend terecht. Op de drankkaart staan verschillen alcoholische en niet-alcoholische drankjes, waaronder wijn, champagne, likeuren en nog veel meer. Wel zijn de prijzen voor zowel het eten als het drinken iets hoger dan je elders kunt aantreffen.

Niet alleen kun je er ’s avonds en overdag prima eten en drinken, er valt ’s nachts ook goed uit te gaan. Het publiek is overwegend student of jonge professionals en de muziek die er gedraaid wordt varieert, maar is altijd hip. Quignon is lopend te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station, dit duurt ongeveer tien minuten. Of je neemt één van de diverse buslijnen (bv. lijn 11) die stoppen op halte ‘Neude’, vanaf daar is het twee minuten lopen. Op de website van Quignon staat momenteel helaas geen agendaprogrammering en openingstijden, maar wel kun je er de menu- en drankkaart vinden.

Website: http://www.quignon.nl/utrecht/home.php

Adres: Oudegracht 134

3511 AX Utrecht

Telefoon: (030) 22 57 062

* Quignon heeft ook een vestiging in Amersfoort

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]