Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

In: Eten en drinken

14 mrt 2011

Gelegen aan de Oude Gracht in het centrum van Utrecht bevindt zich pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder. Dit restaurant heeft 180 zitplaatsen verdeeld over vier zalen in de werfkelders en in de zomer zijn er 120 extra zitplaatsen beschikbaar pal aan het water.

Behalve de vele (+/- 80!) traditionele hartige en zoete pannenkoeken kun je hier ook zogeheten ‘internationale’ pannenkoeken krijgen. Wat te denken bijvoorbeeld van een Chileense of Braziliaanse pannenkoek…. Voor kinderen zijn er themapannenkoeken, zoals een zeerover-pannenkoek en een beestenbende-pannenkoek. Naast pannenkoeken kun je bij de Oude Muntkelder ook terecht voor een lekkere omelet. Studenten kunnen, op vertoning van hun collegekaart, op maandag en dinsdag voor 10 euro onbeperkt pannenkoeken eten.

De Oude Muntkelder is heel het jaar geopend van maandag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur, behalve met Kerst en Oud en Nieuw. Het makkelijkst is het restaurant te bereiken met de bus, uitstappen op halte ‘Neude’ met bijvoorbeeld stadslijn 11. Lopend bevindt De Oude Muntkelder zich op zo’n 5 a 10 minuten van het Centraal Station.

Voor meer informatie, inclusief de menukaart, zie de website: http://www.deoudemuntkelder.nl

Adres: Oudegracht 112
3511 AW Utrecht
Telefoon: 030 2316773

1 Response to Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

Avatar

Paul

maart 18th, 2011 at 09:04

Ik heb daar pas geleden gegeten. Ik kreeg een gigantische pannenkoek met een flinke bak ijs! En het was ook nog eens lekker!

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]