Utrechtse Bazaar

In: Activiteiten

21 jul 2011

Vergeet Beverwijk, Utrecht heeft zijn eigen bazaar! Sinds 1981 geopend en nog steeds komen er ieder weekend vele mensen af op alle producten uit alle windstreken. Behalve als een plek om je boodschappen te doen, kun je de Utrechtse Bazaar ook dus zien als een soort wereldreis langs allerlei culturen. Maar geen enkel weekend is hetzelfde, want van de 500 kraampjes is de helft gereserveerd voor vaste standhouders. De andere helft varieert dus iedere week en staat open voor iedereen die een kraampje wilt huren.

Wat vind je dan zoals in die kraampjes? Denk hierbij aan groente en fruit, andere voedingsproducten, speelgoed, kleding, haar- en make-up accesoires, fietsen, elektrische apparatuur en allerlei tweedehands spullen. De Utrechtse Bazaar zegt er trots op te zijn al verschillende startende ondernemers succesvol te hebben gemaakt. Wie weet gebeurt jou dat ook?

De toegangsprijs voor de Utrechtse Bazaar bedraagt drie euro, maar is voor kinderen tot twaalf jaar gratis. Parkeren is ook gratis. De Bazaar is zowel per auto als per openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Stap in het laatste geval uit op NS-station Utrecht Terwijde. Loop de trap af en ga onder het spoor door naar de kant van de grote weg.  Sla linksaf op de Vleutensebaan, loop parallel aan de grote weg en na enkele minuten bevindt de Utrechtse Bazaar zich aan de rechterkant.

Adres: Utrechtseweg 109-C
Telefoon: 030 6779899

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]