Solextocht door Utrecht en omgeving

In: Activiteiten

13 jul 2011

Wie kent de Solex niet? De Franse brommertjes werden tussen 1946 en 1988 geproduceerd, maar nu in de 21ste eeuw zijn ze weer helemaal hip. Vele recreatiebedrijfjes bieden solex-toertochten aan om je (weer) dat nostalgische gevoel te geven. Trek je lange leren jas aan, zet je hoofddeksel op en verken de stad Utrecht of haar omgeving per solex! Er zijn verschillende bedrijfjes die solextochten aanbieden, met tal van mogelijkheden. Hieronder staan er een aantal genoemd. Houd er rekening mee dat een brommer- of autorijbewijs vaak verplicht is en dat er vaak een borg betaald moet worden.

Free Your Mind Events biedt solotochten en groepstochten per Solex aan. Je kan zelf de route bepalen of dit overlaten aan Free Your Mind Events. Ook is het mogelijk een solextocht te combineren met andere activiteiten, waaronder zeilen of sloepvaren. Zie voor de mogelijkheden en om te boeken:
http://www.freeyourmindevents.nl/activiteiten/natuur/solex.html?gclid=CIe-67i3-6kCFcWJDgodumRSYw

Solexverhuur Utrecht biedt solextochten aan voor 2 tot wel 100 personen, voor bijvoorbeeld een feest of bedrijfsuitje. Ook zijn er verschillende arrangementen te boeken, zoals een avondtocht of een solex+barbecue arrangement. De opstapplaatsen zijn in Cothen, Benschop, Huis ter Heide en Moestuin Maarschalkerweerd Utrecht (vlakbij het stadion van FC Utrecht). Kijk voor meer informatie en reserveren op de website:
http://www.sorelex.nl

Stadactief biedt een combinatie van een solextocht en tandemtocht, waarbij je groep tussentijds verwisselt van activiteit. Je doet zo dus beide activiteiten. Dit eventueel in combinatie met een picknick onderweg of diner na afloop. Voor meer informatie, zie de website:
http://www.stadactief.nl/programma/solextandemutrecht/

Tot slot noemen wij Domstad Evenementen dat stadstours door Utrecht biedt onder leiding van een gids. Er wordt gepauzeerd in een typisch Utrecht café en na afloop is het mogelijk gezamenlijk te dineren. Kijk voor meer informatie op:
http://utrecht.domstadevenementen.nl/rondleiding/solextour

We wensen je veel plezier tijdens je solextocht!

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]