Overdekt Speelparadijs KidZcity

In: Activiteiten

21 jun 2011

Indoor pretpark KidZcity is een overdekte speeltuin met vele leuke en spannende attracties voor kinderen tot 12 jaar oud en hun ouders. Glijbanen, draaimolens, klimrekken of de spannende Tijdmachine, er is voor ieder wat wils. Ook voor de ouders; zij kunnen, terwijl de kinderen veilig spelen, zich rustig terugtrekken op het terras.

Alle attracties zijn overzichtelijk en ruim opgesteld, waardoor het voor ouders en medewerkers van KidZcity makkelijk is om toezicht te houden. Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid, hygiëne, er zijn kluisjes en er is volop ruimte op de parkeerplaats (waar parkeren gratis is). Ook is er een restaurant, een buitenterras en gratis draadloos internet. KidZcity is ook geschikt voor minder validen en mensen met een gluten- of koemelkallergie. Met uitzondering van het buitenterras is heel KidZcity rookvrij.

Natuurlijk is KidZcity uitermate geschikt voor het vieren van kinderfeestjes. Reserveren is hiervoor niet nodig, vanwege de ruime opzet van de attracties. Op de website van KidZcity (zie hieronder) kun je zelf uitnodigingen maken voor het feestje.

Zie de website voor meer informatie en de meest actuele openingstijden en toegangsprijzen: http://www.kidzcity.nl

Adres: Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
Telefoon: 030 2420042
E-mail: info@kidzcity.nl

KidZcity is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: treinstation Utrecht Zuilen ligt op 100 meter afstand van het speelparadijs en vanaf Utrecht Centraal kun je lijnbus 4 richting Cartesiusweg nemen en uitstappen bij de gelijknamige eindhalte. Als je met de auto komt, dien je op snelweg A2 afslag 6 Maarssen te nemen. Zie verder onderstaand kaartje.

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]