Luchtballonvaren boven Utrecht

In: Activiteiten

4 jul 2011

Als je niet bang bent voor hoogtes, dan is een geweldige manier om Utrecht te zien vanuit een luchtballon. Je stijgt op net buiten de stad en terwijl je alles onder je kleiner ziet worden zweef je langzaam over de stad. De Domtoren lijkt ineens heel klein, op de sporen bij het Centraal Station rijden modeltreintjes en de pleinen en parken van de stad zijn net mierenhopen waar mensen lopen en autootjes langsheen razen. Zie je het al voor je?

Er zijn diverse aanbieders van ballonvaarten die een opstapplaats hebben vlakbij Utrecht. Hieronder staan er een aantal genoemd. Sommige aanbieders hebben de mogelijkheid dat je zelf een locatie kunt uitkiezen voor het opstijgen, onder voorwaarden uiteraard. Klik op de sites voor prijzen, mogelijkheden, veiligheidsinformatie en boekingen. Bij veel aanbieders is het ook mogelijk om een ballonvaart cadeau te geven. Reken op prijzen van rond de 130 a 150 euro.

Ballonvaren.com
Diverse opstapplaatsen in de provincie Utrecht, waaronder twee in Utrecht zelf.
http://www.ballonvaren.com

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]