Kanoën/Kayakken door Utrecht

In: Activiteiten

13 apr 2011

Bij Botenverhuur de Rijnstroom kun je diverse vaartuigen huren voor relaxed tochtje over de grachten en singels van Utrecht. Je kan kiezen uit een eenpersoons- of tweepersoons kano, een tweepersoons- of driepersoons ‘canadees’, een roeiboot of een elektrisch aangedreven boot. De boten zijn per 1, 2, 3, 4 of 5 uur  te huur of voor een hele dag. Geldige legitimatie is verplicht en je moet een borg van 25 euro per boot betalen. Bij het huren van een boot worden gratis tonnetjes en zwemvesten geleverd.

Je kunt bij de Rijnstroom verschillende arrangementen en dagtochten boeken, waarbij je met een busje gereden wordt naar een startpunt in de omgeving van Utrecht en dan stroomafwaarts weer terug vaart. Vertrekpunten zijn bijvoorbeeld in Wijk bij Duurstede, Bunnik en Odijk. Natuurlijk kun je ook zelf naar deze vertrekpunten rijden met eigen vervoer of je huurt een step/fiets via de Rijnstroom.

Ook voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes kun je terecht bij de Rijnstroom. Bijzonder is de mogelijkheid tot nachtkanoën, waarbij je ‘s avonds in het donker door de Utrechtse grachten vaart en pauzeert bij een gezellig café. Nachtkanoën wordt elke maand maar één keer georganiseerd, dus wees er op tijd bij. Tenzij je wilt boeken voor een groep van 10 personen of meer, dan kun je zelf een datum kiezen.

Voor prijzen en meer informatie, zie de website: http://www.rijnstroom.nl Let wel: je kunt niet pinnen bij de Rijnstroom!

Adres: Weg naar Rhijnauwen 2
3584 AD Utrecht
Telefoon: 030-2521311
Email: info@rijnstroom.nl

2 Responses to Kanoën/Kayakken door Utrecht

Avatar

C Meijer

juli 6th, 2011 at 10:40

Wij willen graag een boot reserveren voor donderdag 7-7-2011
Opstapplaats Odijk.

MVG C. Meijer

Avatar

admin

juli 6th, 2011 at 13:06

Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site een reservering te maken.
Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de Rijnstroom zelf.
Telefoon: 030-2521311
Email: info@rijnstroom.nl

Met vriendelijke groet,
admin Daarom Utrecht

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]