Domstad Bike Tours

In: Activiteiten

27 apr 2011

Je wilt Utrecht (beter) leren kennen, maar dan wel op een actieve manier? Dan biedt Domstad Bike Tours wellicht een aantal leuke alternatieven. Hier kun je namelijk fietstochten, wandeltochten en steptochten boeken door het centrum van Utrecht. Er zijn vele arrangementen beschikbaar, waarbij je meestal een gids meekrijgt, materialen en een pitsstop onderweg bij een bar. Ook kun je bijvoorbeeld een speurtocht per fiets doen, een culinaire wandeltocht of een wandeltocht in combinatie met een rondvaart door natuurgebied de Amelisweerd.

Verder kun je GPS-tochten doen, waarbij het noodzakelijk is dat je mobiele telefoon GPS ondersteunt. Je krijgt dan een handleiding mee en een GPS bestand die je kunt uploaden naar je telefoon en de tocht kan beginnen. Verder kun je bij Domstad Bike Tours ook boten huren, bijvoorbeeld een fluisterboot, kano of een sloep waar je met minstens 12 mensen in kunt varen. Je krijgt in dat laatste geval een kapitein mee. Bij alle vaartochten krijg je tevens een picknick of tapas. In de winter is er de mogelijkheid een zogeheten ‘snerttocht’ te doen, waarbij je warme chocomel, glühwein en snert krijgt om warm te blijven.

Maar Domstad Bike Tours heeft nog veel meer te bieden (ze hadden het woordje ‘Bike’ dus misschien wel beter weg kunnen laten). Zo kun je bij hun terecht voor diverse workshops, die onderverdeeld zijn in zes categorieën: creatief, culinair, fun, dans en muziek, ontspanning en teambuilding.Enkele voorbeelden: yoga, cocktails maken, jongleren, stadsfotografie of tassen ontwerpen.

Is de koek dan nu op? Nee, want Domstad Bike Tours biedt ook vele complete uitjes aan, voor bedrijven, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen en welke gelegenheid dan ook. De uitjes bestaan vaak uit een aantal onderdelen, bijvoorbeeld een workshop, een wandeltocht en een diner.

Je hebt het vast al gemerkt, Domstad Bike Tours biedt zoveel verschillende activiteiten dat we ze hier niet eens allemaal op kunnen noemen. Kijk daarom op de website voor de vele mogelijkheden, er zal voor ieder wat wils bij zitten: http://www.domstadbiketours.nl

Het startpunt van de tochten is Catharijnesingel 34. Dit is op een paar minuten lopen van het Centraal Station.

Adres (kantoor): Humberdreef 18
3562 HG Utrecht
Telefoon: 030 2751217
E-mail: info@domstadbiketours.nl

Reactie Formulier

Over Daarom Utrecht.nl

Op deze website vind je vele interessante, leuke en handige adressen en andere wetenswaardigheden voor je bezoek aan Utrecht. Via de tags, categoriëen en de zoekmachine rechtsboven kun je je zoekactie specifieker maken. Graag ontvangen we ook reacties van je over de genoemde onderwerpen, dit kan via het reactieformulier onder elk bericht. Let wel, DaaromUtrecht.nl is geen tussenpersoon voor het maken van reserveringen. Deze dien je zelf te voldoen middels de links die in onze berichten gegeven worden. Je kunt ons volgen op onze Twitter, @DaaromUtrecht, waar je updates over nieuwe berichten kan ontvangen.

Photostream

    101_2284101_2282101_2281101_2279101_2278101_2275
  • Ronald: Ik kwam op uw website en las de informatie over de mogelijkheden mbt rondvaarten in Utrecht. Sinds k [...]
  • admin: Beste heer Swarts, Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over de openingstijden van het Rie [...]
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: Echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan, erg mooi en gegarandeerd een goede avond! [...]
  • Nico Swarts: DAg, hierbij vraag ik u naar de openingstijden van het Rietveldhuis. Ik kom wat tegenstrijdige beric [...]
  • admin: Dank voor uw reactie. Helaas is het niet mogelijk om via deze site kaartjes te bestellen. Dit dient [...]